Recycle

  /  Recycle

Hoe werkt dit recycle project?

Raw hair is op dit moment één van de beste haarsoorten wat u kunt hebben. De belangrijkste kenmerken van raw hair zijn:

– het haar komt van 1 donor én;

– het haar is niet chemisch behandeld waardoor het haar voor een lange periode van 4 jaar mee gaat.

Daarnaast kan het haar geverfd worden en zelfs na het verven behoudt het haar de waarde en kwaliteit. Raw hair is vol, zacht, bouncy en heeft gezonde en prachtige punten. Raw hair staat ook bekend om de zeer hoge prijzen wat natuurlijk niet gek is voor haar dat minimaal 4 jaar mee gaat, maar toch is het voor een ieder niet betaalbaar wat wij heel goed kunnen begrijpen!

Dus hebben wij een recycle project opgezet.

Bij ons kun je tweedehandse raw hair kopen voor een leuk prijsje. Voordat we het haar inkopen krijgt het eerst een keuring, als het haar door de keuringstest is geslaagd, gaan we het haar reinigen. Het haar is al gebruikt maar wij zorgen er natuurlijk voor dat u daar helemaal niets van merkt. Wij reinigen het haar zeer grondig met speciale technieken en restylen het zodanig dat u er weer van kunt genieten. Zo kan iedereen toch genieten van zeer goed kwaliteit en prachtig haar en toch betaalbaar voor een ieder.

Dus heb je raw hair dat je niet gebruikt of raw hair dat je ooit hebt gekocht en niet gebruikt hebt en toch graag kwijt wilt voor een leuk prijsje stuur een mail naar info@care-abouthair.com

Let op! Wij kopen alleen raw hair in! Indien er toch ander soort haar wordt verstuurd, dan zijn de verzendkosten voor de verkoper.